Op zoek naar een veelzijdige accountant of adviseur met een groot specialistisch netwerk?

Neem vrijblijvend contact met ons op:  024 6488 666

Waarom audit door Stolwijk Philipsen?

 • Meer tijd voor jou en jouw onderneming

  Goed en frequent contact tussen jou en je vertrouwde adviseur is belangrijk, zo leren we elkaar het beste kennen. Daarbij zorgen onze efficiënte, waar mogelijk digitale, werkprocessen voor een snelle interactie.

 • Lid van het SRA

  Als lid van het SRA hebben we toegang tot specifieke branche-informatie waarmee we jouw organisatie passend advies kunnen geven.

 • Groot netwerk van specialisten

  In welke fase je organisatie ook zit of welke plannen op je weg komen, wij kunnen je bijstaan bij bijvoorbeeld organisatievernieuwing, business intelligence en verbetering van processen.

Onze specialist(en)

Accountantscontrole met toegevoegde waarde

 De Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) stelt eisen aan accountantskantoren om de kwaliteit van de accountantscontrole te waarborgen. Accountantsorganisaties die wettelijke controles verrichten, moeten een vergunning hebben en vallen onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Stolwijk Philipsen heeft deze vergunning.

 

Je mag van iedere accountant verwachten dat hij of zij een accountantscontrole uitvoert conform de wettelijke kwaliteitseisen. Dit doen wij op een slimme manier, passend bij de digitale mogelijkheden van de huidige tijd. Stolwijk Philipsen is lid van Stolwijk Kennisnetwerk, een breed netwerk van professionals, waarbinnen onze accountants samenwerken met specialisten op het gebied van:

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij onze werkprocessen efficiënt ingericht, waardoor we meer tijd overhouden voor persoonlijk contact en snelle interactie.

 

Waarom samenwerken met Stolwijk Philipsen?

 • Wij zijn sterk gericht op innovatieve werkmethodes;
 • Je hebt frequent contact met een vertrouwde adviseur;
 • Je krijgt toegang tot een groot netwerk van specialisten;
 • Accountantscontrole met een heldere focus op risicobeheersing;
 • Accountants met actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving;
 • We geven vooraf duidelijkheid over (de kosten van) onze dienstverlening.

 

Samen werken aan inzicht

Als je jouw bedrijfsprocessen optimaal wilt beheren is een adequate informatievoorziening onmisbaar. Niet alleen wat betreft harde cijfers, maar ook wat betreft inzicht in de kritische succesfactoren en reële risico’s binnen je onderneming. Onze controleafdeling geeft je dit inzicht. Samen kijken we naar ontwikkelingen, beheersing van risico’s en praten we over kansen en bedreigingen, zodat jij je onderneming onder controle houdt.

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van accountantscontrole. Hun gegevens vind je hiernaast.

Referenties