Verwacht meer van je jaarrekening en voorkom onaangename verrassingen

Neem vrijblijvend contact met ons op:  024 6488 666

Waarom laat je Stolwijk Philipsen je jaarrekening opstellen?

  • Geen verrassingen

    Wij zorgen dat je jaarrekening een logisch gevolg is van een goed ingericht proces rondom actuele bedrijfsinformatie.

  • Breed team van specialisten

    Wij adviseren je op het juiste moment, bijvoorbeeld als zich in fiscaal opzicht kansen of risico’s voordoen.

  • Je concurrentiepositie in beeld

    Weten hoe je presteert ten opzichte van je concullega kan je wijzer maken. Wij brengen het voor je in kaart.

Onze specialist(en)

Heb je eigenlijk nog wel een jaarrekening nodig?

Is de jaarrekening voor jou een fiscale verplichting of een verslag van het afgelopen jaar? Hoe je er ook naar kijkt, de wijze waarop de jaarrekening tot stand komt is sterk aan verandering onderhevig. De traditionele jaarrekening, zoals wij die kennen is er een van het uitstervende soort. Tenminste, wat ons betreft, want wij zien de jaarrekening als logisch gevolg van een scherp ingestoken proces van administratieve verwerking en continue informatievoorziening.

 

Jaarrekening zonder verrassingen

Om de vraag hierboven te beantwoorden: ja, je hebt een jaarrekening nodig. Afhankelijk van de grootte van je onderneming en de gekozen rechtsvorm kan de uitvoering hiervan afwijken. Wij zijn zeker in staat om een uitstekende jaarrekening voor jouw organisatie op te stellen, toch doen wij het liever anders.

 

Zoals je in de eerste regels van dit bericht hebt kunnen lezen, is het maken van jouw jaarrekening niet ons doel. Het is een eindrapportage die een verhaal achteraf vertelt. Bij Stolwijk Philipsen zien wij het juist als onze taak om je door het jaar heen actueel te voorzien van belangrijke en leerzame managementinformatie. De jaarrekening rolt er aan het eind van het jaar als vanzelf uit, zonder verrassingen.

 

Wil je meer informatie, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van accountancy. Hun gegevens vind je hiernaast.

Referenties