Onze goed opgeleide medewerkers staan altijd voor je klaar met hun kennis, ervaring en talent. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Iemand die je bedrijf kent. Die weet waar je naartoe wil. Iemand met wie je ook wel eens een gezellig praatje maakt, met wie het klikt. Wij zijn ervan overtuigd dat we je pas écht goed kunnen helpen als we ook de mens áchter de cijfers kennen. Gelukkig wordt dat ook zo door onze klanten ervaren.

Als ondernemer heb je het stuur in handen en bepaal je het beleid van je bedrijf. We ondersteunen administratieve processen en zorgen ervoor dat je voldoet aan de wettelijke eisen en optimaal gebruik maakt van fiscale faciliteiten. Dat vinden we vanzelfsprekend. En dat… is pas het begin.

Natuurlijk houden we de cijfers voor je in de gaten. Maar we vinden het vooral belangrijk dat we jou als ondernemer leren kennen. We willen weten wat jou drijft, zodat we proactief mee kunnen denken en samen enthousiast worden over nieuwe plannen. Ons advies moet ertoe leiden dat je betere resultaten boekt. Dat is ons uitgangspunt. We sparren graag, dagen uit en testen of het klopt. We enthousiasmeren waar het kan en remmen af wanneer nodig. We willen samen slimmer zijn. En als de klik er is? Dan gaan we door, tot het helemaal klopt.

Op het moment dat je er behoefte aan hebt, voorzien we je van actuele stuurinformatie. Daarmee kun je koers bepalen en waar nodig bijstellen. Onze betrokkenheid om jouw missie te laten slagen is hoog, want: we willen niet alleen samen werken, maar vooral samenwerken.

We voelen ons betrokken bij onze klanten, maar zeker ook bij de regio. Naast sponsoring van lokale evenementen en verenigingen zijn we actief in verschillende besturen en verenigingen. Want als we betrokken zeggen, dan zijn we het ook écht. Dat maakt dat we midden in de regio staan.

Klopt helemaal.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor:

 • Accountancy
  we denken graag proactief mee op basis van je cijfers. Door het hier tussentijds samen over te hebben ben je in staat tijdig bij te sturen waar nodig.

 

 • Financiële administratie
  We kijken graag over je schouder mee. Een gezonde administratie geeft actueel inzicht in bedrijfsresultaten. Belangrijk, want zo weet je of je actie moet ondernemen of niet.

 

 • Salarisadministratie
  Loonstroken, loonaangiften, jaaropgaven, kostenoverzichten en betaalbestanden: de salarisadministratie. Doe je het zelf of laat je het aan ons over?

 

 • Belastingadvies
  We gaan op zoek naar de gunstigste manier om je fiscale zaken te regelen. We zoeken daarbij de grens op, maar we zullen die grens nooit overschrijden.

Referenties