Op zoek naar een veelzijdige accountant met relevante ervaring?

Neem vrijblijvend contact met ons op:  024 6488 666

Waarom audit door Stolwijk Philipsen?

 • Ervaring met en kennis van not for profit organisaties

  Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij een innovatief en kwalitatief hoogstaand advies- en (pre)controletraject aan voor gemeenten en andere organisaties in het publieke domein.

 • Heldere focus op risicobeheersing

  Wij richten onze auditwerkzaamheden zo in, dat ze precies aansluiten bij jouw behoefte rondom risicobeheersing.

 • Breed team van adviseurs en specialisten

  Met ons brede team kunnen wij je organisatie onder meer bijstaan bij integriteitsmanagement, organisatievernieuwing en verbetering van processen

Onze specialist(en)

Accountantscontrole voor not for profit organisaties

Voor organisaties in het publieke domein, zoals gemeenten, welzijnsinstellingen, zorginstellingen en geprivatiseerde overheidsorganisaties bieden wij een innovatief en kwalitatief hoogstaand advies- en (pre)controletraject aan. Een betaalbare, fullservice dienstverlening, gebaseerd op jarenlange ervaring en deskundigheid. Onze accountants werken samen in een waardevol netwerk van specialisten op het gebied van:

Onze, waar mogelijk digitale, werkprocessen zijn efficiënte ingericht, zodat we meer tijd overhouden voor persoonlijk contact en snelle interactie.

 

Waarom samenwerken met Stolwijk Philipsen?

 • Ons team van specialisten heeft specifieke ervaring bij gemeenten en andere organisaties in het publieke domein;
 • wij bieden een doordachte voorbereiding op controle jaarrekening (pre-audit);
 • we werken met totale transparantie over de vorm en inhoud van de audit vanuit behoefte risicobeheersing;
 • wij helpen je bij het op orde krijgen van de processen;
 • binnen ons netwerk kunnen wij je adviseren over vernieuwing in organisatie en cultuur;
 • actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving
 • duidelijkheid vooraf over (de kosten van) onze dienstverlening

De Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) stelt eisen aan accountantskantoren om de kwaliteit van de accountantscontrole te waarborgen. Accountantsorganisaties die wettelijke controles verrichten, moeten een vergunning hebben en vallen onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Stolwijk Philipsen heeft deze vergunning.

 

We zeggen wat we zien

Leg je jouw controleopdracht bij ons neer, dan weet je zeker dat je te maken krijgt met professionals die zich kwetsbaar op durven stellen. Dat betekent dat wij niet terughoudend zijn als het gaat om het benoemen van risico’s en mogelijke pijnpunten. Wij werken niet per definitie een checklist af, maar stellen juist open vragen en brengen actuele, voor jouw organisatie specifieke, risico’s in kaart. Wij zijn betrokken bij jouw sector en organisatie en maken strategische en operationele zaken op de juiste, kritische wijze bespreekbaar. Zo zorgen we samen voor de groei van het lerend vermogen binnen jouw organisatie en uiteindelijk voor controle over jouw beleid.

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van accountantscontrole. Hun gegevens vind je hiernaast.

Referenties