Efficiënter, slimmer en effectiever aan de slag met je administratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:  024 6488 666

De voordelen van het laten inrichten van je administratie door Stolwijk Philipsen

 • Altijd actueel overzicht

  Je bent altijd op de hoogte en hebt overzicht over hoe je organisatie ervoor staat.

 • Ultiem efficiënt en effectief

  Wij realiseren de complete administratieve verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, voorbereiding van aangiftes en handige koppelingen.

 • Periodieke rapportage

  Wij richten je administratie zó in, dat je periodiek waardevolle informatie ontvangt in de vorm van een duidelijke rapportage.

Onze specialist(en)

Sneller administreren én ervan leren

Je kunt je bedrijfsadministratie intern voeren of uitbesteden. Het voordeel van het extern onderbrengen van je administratie is dat je altijd zeker bent van continuïteit en niet afhankelijk bent van de aanwezigheid van je eigen administratief medewerker. Maar dat is niet alles: als wij jouw administratie verzorgen, dan zorgen we, waar gewenst samen met jou, voor:

 • Een optimale inrichting van je basisadministratie.
 • De complete administratieve verwerking van in- en verkoopfacturen.
 • De voorbereiding van aangiftes.
 • Handige koppelingen naar bijvoorbeeld je bank, urenregistratiesysteem en CRM.
 • Periodieke rapportages met waardevolle managementinformatie.

 

Efficiënter, slimmer & effectiever

Je cijfers zijn een bron van informatie. Je hebt er niks aan als je deze informatie pas na het verlopen van je boekjaar, in de jaarrekening, voor het eerst ziet. Tegen die tijd is het meestal te laat om nog in actie te komen. Wij richten je administratie zó in, dat je periodiek waardevolle informatie ontvangt in de vorm van een duidelijke rapportage. We helpen je bij het op de juiste wijze interpreteren van de rapportage en het, indien gewenst, direct inspringen.

 

Wil je meer informatie, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van accountancy. De gegevens vind je hiernaast.

Referenties