Samenwerken naar een succesvolle en efficiënte bedrijfsoverdracht

neem vrijblijvend contact met ons op:  024 6488 666

Waarom samenwerken met Stolwijk Philipsen?

 • Specialistisch advies

  Onze specialisten op het gebied van bedrijfsoverdracht hebben de ervaring én de kennis om je succesvol verder te helpen.

 • Kosten besparen

  Door optimaal gebruik te maken van fiscale faciliteiten bij bedrijfsopvolging kun je veel geld besparen. Wij weten de weg en navigeren je graag.

 • Persoonlijke begeleiding

  Je vertrouwde adviseur helpt je waar gewenst en is altijd bereikbaar voor advies of ondersteuning.

Onze specialist(en)

Wat zijn je fiscale kansen op meer rendement bij bedrijfsoverdracht?

Overweeg je om het rustiger aan te gaan doen en je onderneming over te dragen? Of sta je juist zelf in de startblokken om een onderneming over te nemen, bijvoorbeeld via een overdracht in de familie, een management buy-out of buy-in? Dat zijn ingrijpende stappen, zowel persoonlijk als zakelijk.

Door gebruik te maken van de huidige fiscale faciliteiten bij bedrijfsopvolging kun je veel geld besparen. Onze specialisten weten raad en begeleiden je graag persoonlijk. Wij werken hierbij nauw samen met Stolwijk vanWijk, ook onderdeel van ons Stolwijk Kennisnetwerk. Zij zijn gespecialiseerd in overname & advies.

 

Wat kunnen wij voor je betekenen bij een bedrijfsoverdracht?

 • Wij zorgen ervoor dat fiscale faciliteiten bij de overdracht of aankoop van een onderneming optimaal benut worden. Zoals bijvoorbeeld inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting, omzetbelasting of overdrachtsbelasting.
 • Het opzetten van een optimale juridische structuur ná verkoop of overname.
 • Het structuren van je vermogen na verkoop of overdracht van je onderneming.

 

Wil je meer informatie, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van bedrijfsoverdracht. Hun gegevens vind je hiernaast.

Referenties