Vitacon Luteijn draagt bij aan sterke mensen in sterke organisaties, wil jij dat ook in jouw organisatie?

neem vrijblijvend contact met ons op:  0316 740 115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Integrale aanpak HR

    Vitacon Luteijn kan je bijstaan in het hele HR-spectrum binnen jouw organisatie: van strategie tot operatie.

  • Jouw keuze

    Je bepaalt zelf welke rol Vitacon Luteijn binnen jouw HR-beleid krijgt. Je kunt kiezen voor een integrale aanpak (zoals hierboven genoemd) of je houdt HRM in eigen beheer en schakelt onze specialisten alleen in bij een specifieke vraagstukken.

  • Doelgericht

    We bespreken jouw organisatiedoelstellingen en passen ons advies voor je HR-beleid hierop af.

Iedere organisatie ‘n gezonde voedingsbodem

In de veranderende wereld van vandaag overleeft uitsluitend de wendbare organisatie. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en open staan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Vitacon Luteijn helpt je bij het ontwikkelen hiervan én het succesvol houden.

Het team van Vitacon Luteijn bestaat uit samenwerkende specialisten binnen het brede spectrum van HRM. Wanneer je met ons samenwerkt, bepaal je zelf welke rol onze adviseurs krijgen. Zo kun je kiezen voor een integrale aanpak waarbij alle HR-gerelateerde zaken door Vitacon Luteijn worden begeleid. Of je houdt HRM in eigen beheer en schakelt Vitacon Luteijn in bij specifieke vraagstukken.

Welke keuze je ook maakt, je organisatie kan rekenen op een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. En je krijgt natuurlijk altijd een doordacht én op de actualiteit gebaseerd advies.

1. Visionaire strategie

Hoe wil je dat jouw organisatie zich in de komende tien jaar ontwikkelt? Vitacon Luteijn helpt je een stip op de horizon te zetten en doordachte strategische keuzes te maken. Wij staan naast je wanneer je een nieuw beleid gaat implementeren. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je duurzaam succesvol kunt ondernemen. Deze strategische en praktische ondersteuning komt tot uiting in diensten omtrent organisatieadvies, visieontwikkeling, fusie- en overnamebegeleiding en advies HR-beleid.

2. Wendbare organisatie

In een veranderende wereld is het voor je organisatie van levensbelang om in beweging te blijven. Kies je voor behoud van een traditioneel organisatiemodel of juist voor zelforganiserende teams? Vanuit alle HR-facetten zetten wij onze kennis en ervaring in om je organisatie te vormen naar jouw visie. Dat doen we bijvoorbeeld door het inzetten van verandermanagement, de diensten van een interim HR– of salarisprofessional, assessments en training.

3. Eigentijds leiderschap

Hoe kun je vanuit jouw leiderschap bijdragen aan de ontwikkeling van een krachtigere en meer wendbare organisatie? Welke vorm van leiderschap past het beste bij jouw als persoon? Vitacon Luteijn ontwikkelt op maat vaardigheidstrainingen voor jou en je (leidinggevende) medewerkers. Waar nodig kun je terugvallen op individuele begeleiding en coaching.

4. Sterke mensen

Sterke mensen bouwen aan sterke organisaties. Wat kun je doen om je mensen naar hun volle capaciteit in te zetten? En hoe trek je de juiste man of vrouw aan voor een specifieke functie? Vitacon Luteijn helpt je jouw organisatie van binnenuit te versterken door je menselijk kapitaal op volle kracht inzetbaar te maken. Bijvoorbeeld via de inzet van een interim HR-professional, werving & selectie, assessments, gedragstrainingen, loopbaanbegeleiding, individuele begeleiding, mediation, verzuimbegeleiding en outplacement.

5. Gezonde cultuur

In sterke organisaties werken niet alleen alle medewerkers gemotiveerd aan het verwezenlijken van heldere, gezamenlijke doelstellingen. Er is ook sprake van een gezonde cultuur, waarin er ruimte is voor leren, ontwikkelen, groeien én het maken van fouten. Een gezonde organisatiecultuur leidt tot minder verzuim, gelukkigere medewerkers en een hogere klanttevredenheid. Dit kun je onder meer bereiken met de inzet van een doordacht HR-beleid, arbobeleid, vaardigheidstrainingen, workshops en individuele begeleiding.

6. Efficiënte systemen

Informatie en communicatie zijn belangrijke pijlers onder een duurzaam succesvol HR-beleid. Vitacon Luteijn helpt je de juiste software te selecteren voor efficiënt beheer van de salarisadministratie, urenregistratie en het digitale personeelsdossier. Daarnaast helpen we bij het maken van een keuze voor het best passende beoordelingssysteem. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jouw medewerkers hebben overal en altijd toegang tot hun gegevens en jij richt je HR-systematiek zo efficiënt mogelijk in.