Roland van Boekel RB

Functie: Partner

Mail versturen 06 2061 1297

Over Roland van Boekel RB

Roland is één van de drie partners van Stolwijk Philipsen en is tevens fiscalist. Kenmerkend voor Roland is zijn betrokkenheid en de tijd die hij neemt om aandachtig naar klanten en collega’s te luisteren. Roland is een fijne, gemoedelijke collega die weet van aanpakken en doorzetten.

Met zijn praktische inzichten, jarenlange ervaring in het MKB, brede fiscale kennis en zijn achtergrond in accountancy is hij een goede sparringspartner. Het contact met klanten en de begeleiding in hun ondernemerschap is wat Roland het mooiste aan zijn vak vindt. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met vrienden, hij houdt van sporten (met name wielrennen) en het bezoeken van concerten.

Al bijna 25 jaar is Roland gelukkig getrouwd met zijn Sandra. Samen hebben ze twee kinderen, Iris en Jeroen. Iris is inmiddels al uitgevlogen en samen gaan wonen met haar vriend.

Roland is trots op de fijne, informele sfeer die goed voelbaar is op kantoor. De betrokkenheid bij collega’s onderling en naar klanten toe is groot. Dat, in combinatie met de professionaliteit en kwaliteit die we leveren, maakt dat Stolwijk Philipsen voor hem als een tweede thuis voelt.


Tags: