Marieke Gooiker

Functie: Assistent Accountant

Mail versturen 024 6488 666

Over Marieke Gooiker

Marieke is sinds november 2019 werkzaam bij Stolwijk Philipsen als assistent accountant MKB. Marieke heeft de opleidingen Finance & Control en Accountancy gevolgd. Deze combinatie zorgt voor een brede kennis en vaardigheden waar wij erg blij mee zijn. Tijdens haar stage bij ons op kantoor heeft ze veel geleerd en het werk als assistent accountant beviel haar goed. Het was een goede ervaring en de klik met de collega’s was er meteen. Na haar stage is Marieke dan ook in dienst gekomen, eerst als werkstudent en na het afstuderen in fulltime dienst. Een prima keuze! In 2023 gaat Marieke starten met de opleiding tot Accountant Administratieconsulent (AA-accountant).

Marieke haar interesses zijn erg breed. Ze heeft graag opdrachten die haar uitdaging bieden. Dit kan ze vinden binnen de opdrachten tot het samenstellen van jaarrekeningen, maar ook fiscale vraagstukken houden haar graag bezig. Daarnaast denkt Marieke graag mee met procesoptimalisaties zoals onder andere interne en administratieve processen. Werken vanuit de beDOELing is hierbij de leidraad!

Ze woont in Bergharen samen met haar ouders, broers en zus, maar is samen met haar vriend een huis in Heesch aan het bouwen. Naast werken bij Stolwijk Philipsen is ze graag met familie en vrienden. Ze is altijd in voor een spelletjesavond met vriendinnen of een dagje uit met vrienden en familie.


Tags: