Koen Marcelis

Functie: Assistent Accountant

Mail versturen 024 6488 666

Over Koen Marcelis

Koen volgt sinds 2017 de opleiding Accountancy aan de HAN. In 2020 heeft hij 20 weken stage bij ons gelopen en daar waren zowel hij als wij zo enthousiast over, dat hij nu, naast zijn studie, als werkstudent bij ons blijft tot aan zijn afstuderen. Hij kan goed analyseren, is flexibel en communicatief vaardig. Hij is erg leergierig, wat goed bij zijn studie past; als accountant moet je altijd blijven leren en ontwikkelen.

Dat zijn toekomst zich in de accountancy zal afspelen is voor hem zeker: hij houdt van puzzelen met cijfers en vindt het interessant om te zien hoe de financiële administratie van een organisatie in elkaar steekt. Koen heeft van jongs af aan al een goed gevoel gehad voor cijfers.

Als er vrije tijd overblijft kun je Koen in de sportschool vinden en op verschillende festivals. Hij woont al een tijd in Nijmegen, maar in de weekenden gaat hij bijna altijd terug naar Utrecht; naar zijn vrienden en ouders.

Het belangrijkste voor Koen is dat hij met plezier met zijn opleiding / stage / werk bezig is. Dat lukt bij Stolwijk Philipsen goed. Door de goede begeleiding kan hij bij ons veel leren en hij is blij met ons gezellig team.

 


Tags: