Kimberley van Maurik

Functie: Assistent Accountant

Mail versturen 06 2333 7077

Over Kimberley van Maurik

Kimberley is betrokken en heeft oprecht interesse in de mensen om haar heen. Ze is planmatig en sterk in organiseren, ze heeft sterke communicatieve vaardigheden, neemt initiatief en is flexibel. Dat zie je ook terug in haar contact met klanten en in het werk dat ze aflevert.

Op Nyenrode Business Universiteit heeft Kimberley in 2021 haar Bachelor of Science in Accountancy behaald, waarna ze meteen gestart is met de Master of Science in Accountancy. Haar doel is om daarna de Post Master en de praktijkstage te doen om zo uiteindelijk RA te worden.

In 2016 is Kimberley, naast haar studie, gestart bij Stolwijk Philipsen. Na een paar jaar bij ons op kantoor heeft ze een uitstapje van bijna twee jaar gemaakt naar één van de big-4 kantoren, maar gelukkig is ze weer teruggekomen op het oude nest!

De mooiste uitdaging die zij uit haar werk haalt is het steeds weer zorgen dat klanten tevreden zijn. Niet alleen door een sterk eindproduct af te leveren (de jaarrekening), maar juist door toegevoegde waarde te bieden in andere zaken die bij het ondernemen horen. Dat ze daar ook de tijd voor mag en kan nemen is wat haar zo goed bevalt aan het werken bij Stolwijk Philipsen.

Ook de informele sfeer bij ons op kantoor, de korte lijnen en het feit dat er écht naar je wordt geluisterd maken van haar een enthousiaste collega. Ze vindt het fijn dat je meer verantwoordelijkheid krijgt als je laat zien dat je dat wilt en kunt.


Tags: