Kelly van Oene

Functie: Assistent Accountant

Mail versturen 024 6488 666

Over Kelly van Oene

Sinds 2017 studeert Kelly Accountancy aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dat jaar hebben wij Kelly leren kennen tijdens onze inhousedag. Zij was erg enthousiast over ons vak en onze  organisatie. En wij over haar! Zo kwam ze in 2019 10 weken bij ons stagelopen en ook haar 20 weken stage in 2020 heeft ze bij ons op kantoor vervult. Beide stages zijn zo goed bevallen dat ze nu, naast haar studie, als werkstudent bij ons blijft tot ze gaat afstuderen.

Wat Kelly het mooist vindt aan het vak? Het bijstaan van de klanten bij het gehele financiële traject en adviseren waar mogelijk. Het opstellen van een jaarrekening is wat ze graag doet, omdat dit een goed beeld geeft van de werkelijkheid. Het is niet alleen uitdagend werk, maar heeft ook een maatschappelijke waarde.

Naast het werken bij Stolwijk Philipsen en het studeren is Kelly graag bij haar vrienden, vriendinnen en familie. Ze houdt van lekker uiteten en weekendjes weg gaan. Gezelligheid kent geen tijd!

Kelly is erg gedisciplineerd, leergierig en gaat geen uitdaging uit de weg. Ze is behulpzaam en biedt een luisterend oor voor de mensen om haar heen. Ze vindt het belangrijk om onderdeel te zijn van een hecht en betrokken team en voelt zich daarom bij ons helemaal thuis.


Tags: