Ciska van Heumen

Functie: Junior Fiscalist

Mail versturen 06 8221 7140

Over Ciska van Heumen

Tijdens haar studie is Ciska bij Stolwijk Keldeman gestart als werkstudent fiscaal. Na het behalen van haar master fiscaal recht en master economie aan de Radboud Universiteit in 2019 ging ze aan de slag als junior fiscalist. Al vrij snel kwam ze (deels) bij ons werken, waar ze direct dezelfde klik en vertrouwdheid voelde als ze gewend was bij Stolwijk Kelderman: een mooie groep professionals met verschillende specialismen, maar wel een informele sfeer waarbij het voelt alsof iedereen elkaar kent.

Ciska heeft en brede interesse en vindt het leuk om te blijven (bij)leren. Een perfecte match dus met fiscaliteit, wat zeer omvangrijk is en waar constant veranderingen zijn. Door de veelzijdigheid en de afwisseling binnen de fiscaliteit is iedere dag anders, waardoor ze veel plezier aan haar werk beleeft.

In haar vrije tijd wandelt Ciska graag met haar hondje en kookt ze graag voor haar familie en vrienden.

Wat ze het mooiste aan haar werk vindt? Ondernemers ervaren de fiscale aspecten van hun bedrijf maar zelden als favoriete bezigheid. Door hen hierin te ondersteunen, kunnen zij zich focussen op hun passie.


Tags: