Carli Kuiltjes – van der Burgt

Functie: Salarisadministrateur

Mail versturen 024 6488 666

Over Carli Kuiltjes – van der Burgt

In 2012 heeft Carli de overstap gemaakt van leerkracht in het basisonderwijs naar salarisadministrateur en daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad! De veelzijdigheid is voor haar de uitdaging: het is niet ‘alleen maar’ een loonstrookje maken. Er komt veel meer bij kijken om een goede salarisadministratie te voeren.

Sinds 2019 hoort Carli bij het Stolwijk Philipsen-team. Vanaf de eerste keer dat ze bij ons binnenstapte voelde het goed, van beide kanten. We werken binnen het Stolwijk Kennisnetwerk in een relatief klein team, wat zorgt voor betrokkenheid, herkenbaarheid en snelle afstemming. Dat past bij Carli. Daarnaast vindt ze het fijn dat de klant hier geen nummer in het systeem is; iedereen kent de klant en de dienstverlening is echt gericht op het bieden van toegevoegde waarde.

Het contact met onze klanten en de dienstverlenende kant van haar functie vindt ze daarom één van de leukste onderdelen in haar werk. Zorgvuldig en duidelijk zijn, en meedenken vanuit werkgeversperspectief. Zo draagt Carli bij aan een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.


Tags: