Bart Schaminée

Functie: Assistent Accountant

Mail versturen 024 6488 666

Over Bart Schaminée

In 2014 is Bart bij ons gekomen als stagiair tijdens zijn HBO-studie Bedrijfseconomie en daarna is hij gelukkig nooit meer weggegaan. Na het afronden van zijn HBO opleiding heeft hij het schakelprogramma Post HBO AA gevolgd (en succesvol afgerond) en nu is hij bezig met zijn Post HBO AA. Ondertussen heeft hij bij ons op kantoor ook niet stil gezeten en is hij multifunctioneel inzetbaar, zowel AA als RA.

Ons hechte team, de informele sfeer en de doorgroeimogelijkheden die hij bij ons krijgt maakt Stolwijk Philipsen voor Bart een fijne plek om te werken. En natuurlijk ook de toffe personeelsuitjes! Bart is erg sportief. In zijn vrije tijd vind je hem vaak op het voetbalveld of in de sportschool. Daarnaast kijkt en bezoekt hij regelmatig sportwedstrijden en houdt ie wel van een feestje.

Bart werkt gestructureerd en is analytisch en nauwkeurig. Hij is altijd op zoek naar de beste oplossingen als klanten advies en hulp nodig hebben op financieel gebied. Het mooist aan zijn vak vindt hij de afwisseling, het begeleiden van klanten bij zowel kleine als grote vraagstukken en het opbouwen van relaties met zijn klanten. Geen dag is hetzelfde!

 


Tags: